ApuLapin ammattilaiset

Tämä blogi kertoo apuvälineammattilasten työstä. Käsittelemme blogissa erilaisia sairauksia, vammoja ja ongelmia, joihin työssämme etsimme ratkaisuja erilaisten apuvälineiden avulla. Ja sitä mitä kaikkea tapahtuu ennen kuin apuväline on asiakkaan käytössä. Lisäksi annamme vinkkejä joilla te lukijat voitte ylläpitää omaa terveyttänne.

Blogia kirjoittaa Kaisa Repo, joka on valmistunut apuvälineteknikoksi Helsingin ammattikorkeakoulusta vuonna 2003. Kaisa on suorittanut lisäksi erityispedagogiikan appron ja liikuntalääketieteen perusopinnot. Kaisa on perustanut Lapin Apuvälinepalvelu Oy:n vuonna 2009 ja toimii siinä yrittäjänä.

Kaisan  päävastuualueena LAP:ssa on ortoosit, erityisjalkineet ja yksilölliset tukipohjalliset. Lisäksi Kaisa kiertää ympäri Lappia pitämässä vastaanottoja terveyskeskuksissa.

Blogissa vierailee myös LAP:n työntekijät fysioterapeutti Sari Juopperi ja jalkaterapeutti Katriina Valta.

Sari Juopperi on valmistunut Fysioterapeutiksi Kemi-Tornion ammattikorkeakoulusta vuonna 2004 ja on valmistunut myös NDT, Bobath-terapeutiksi Suomen NDT-yhdistys ry:n kautta. Sarin vastuualueena LAP:ssa on painevaatteet, lasten apuvälineet ja valmisapuvälineet.

Katriina Valta on valmistunut Jalkaterapeutiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta Savonlinnasta vuonna 2017. Katriinan vastuualueeseen kuuluu Rovaniemellä asioivat tukipohjallis- sekä kenkäasiakkaat.

Tämän moniammatillisen tiimin voimalla haluamme tuoda apuvälinealaa tunnetuksi.